Cauti incaltaminte de casa confortabila? Cauti pantofi ortopedici? Cateva sfaturi!

1. Alege pantofii de casa ortopedici

Avantajul acestor pantofi este ca urmaresc forma anatomica a piciorului, calapodul este mai lat decat cel standard iar brantul este prevazut cu suport plantar.

2. Alege pantofii de casa usori

Atunci cand picioare sunt obosite sau cu probleme cel mai bun lucru este sa alegi o pereche de pantofi usori si confortabili.

3. Alege pantofii de casa cu talpa injectata

Tehnologia de injectare a talpii permite fixarea talpii pe fata produsului fara utilizarea de adezivi. Avantajul acestei tehnologii este ca talpa nu se dezlipeste in timpul purtarii.

Va putem recomanda pantofii de casa, pentru femei si barbati,  marca Mjartan®, fabricati in Slovacia. Mjartan S.r.o - este cel mai  mare producator de incaltaminte de casa din Slovacia.

Pantofii de casa, ortopedici, pentru femei si barbati, marca Mjartan®, sunt disponibili intr-o gama variata de culori si texturi, fiind recomandati pentru anotimpurile racoroase.

1. Pantofi de casa, ortopedici, pentru femei

A) Pantofii de casa, ortopedici, pentru femei, Mjartan 8097-T05, bordo

Pantofii de casa Mjartan 8097-T05, sunt fabricati din material textil de tip netesut (pasla) si captusiti cu lana naturala 100%. Calapodul este mai lat decat cel standard, brantul este anatomic si imblanit. talpile sunt usoare, flexibile si aderente. Pantofii sunt foarte caldurosi si confortabili. Marimi: 37-42. Pret 99 lei.

Pantofi de casa imblaniti lana naturala Mjartan 8097-T05

Pantofi de casa ortopedici imblanito lana pentru femei Mjartan 8097-T05

B) Pantofii de casa, ortopedici, pentru femei, Mjartan 821-T44, negri

Pantofii de casa Mjartan 821-T44, sunt fabricati din material textil de tip microfibra si captusiti cu lana naturala 100%. Fiind un model ortopedic, calapodul este mai lat, urmand forma anatomica a talpii, pentru un confort sporit, intrarea piciorului fiind foarte buna. Talpile sunt usoare, flexibile si aderente. Pantofii sunt foarte caldurosi si confortabili. Marimi: 36-41. Pret 99 lei.

Pantofi ortopedici imblnaiti lana naturala negri dama Mjartan 821-T44

Pantofi de casa ortopedici imblanito lana pentru femei Mjartan 821-T44

C) Pantofii de casa, ortopedici, pentru femei, Mjartan 851-T70, bordo

Pantofii de casa Mjartan 851-T70, sunt fabricati din material textil de tip microfibra si captusiti cu lana naturala 100%. Calapodul este mai lat decat cel standard, brantul este anatomic si imblanit, sunt prevazuti cu bareta reglabila cu velcro/scai/arici. Pantofii sunt foarte caldurosi si confortabili. Marimi: 37-42. Pret 99 lei.

Pantofi de casa, ortopedici, imblaniti, dama, Mjartan 851-T70

Pantofi de casa, ortopedici, imblaniti, dama, Mjartan 851-T70 bordo

Talpile sunt fabricate din poliuretan, sunt usoare si flexibile si sunt lipite de fata prin tehnologia de injectare, fara utilizarea de adezivi.

Talpa pantofi de casa Mjartan

Talpi usoare si flexibile Mjartan

2. Pantofi de casa, ortopedici, pentru femei si barbati - modele unisex

A) Pantofii de casa, ortopedici, pentru femei si barbati, Mjartan 651-K60, carouri

Pantofii de casa Mjartan 651-K60, sunt fabricati din material textil si captusiti cu materail textil de tip netesut, cu buna rezistenta in purtare. Calapodul este mai lat decat cel standard; brantul este anatomic - avand suport plantra si transversal pentru degete; sunt prevazuti cu bareta reglabila cu velcro/scai/arici. Talpa flexibila si aderenta - injectata direct - fara adezivi. Pantofii sunt foarte usori si confortabili. Marimi: 37-46. Pret 89 lei.

Pantofi de casa, ortopedici, reglabili, Mjartan 651-K60

Pantofi de casa, ortopedici, pentru femei si barbati Mjartan 651-K60

B) Pantofii de casa, ortopedici, pentru femei si barbati, Mjartan 623-C51, gri inchis

Pantofii de casa Mjartan 623-C51, sunt fabricati din material textil si captusiti cu materail textil de tip netesut, cu buna rezistenta in purtare. Calapodul este mai lat decat cel standard; brantul este anatomic - avand suport plantra si transversal pentru degete; sunt prevazuti cu elastic - pentru o buna intrare a piciorului. Talpa flexibila si aderenta - injectata direct - fara adezivi. Pantofii sunt foarte usori si confortabili. Marimi: 37-46. Pret 89 lei.

Pantofi de casa, ortopedici, unisex, Mjartan 623-C51

Pantofi de casa, ortopedici, pentru femei si barbati Mjartan 623-C51

3. Pantofi de casa, ortopedici, pentru barbati

A) Pantofii de casa, ortopedici, pentru barbati, Mjartan 652-K93, carouri gri

Pantofii de casa Mjartan 652-K93S, sunt fabricati din material textil si captusiti cu materail textil de tip netesut, cu buna rezistenta in purtare. Calapodul este mai lat decat cel standard; brantul este anatomic - avand suport plantra si transversal pentru degete; fiind prevazuti cu bareta reglabila cu velcro/scai/arici. Talpa flexibila si aderenta - injectata direct - fara adezivi. Pantofii sunt foarte usori si confortabili. Marimi: 41-46. Pret 89 lei.

Pantofi de casa, ortopedici, barbatesti, Mjartan 652-K93S

Pantofi de casa, ortopedici, pentru barbati Mjartan 652-K93S

B) Pantofii de casa, ortopedici, pentru barbati, Mjartan 824-C50, gri zigzag

Pantofii de casa Mjartan 824-C50, sunt fabricati din material textil  si captusiti cu lana naturala 100%. Fiind un model ortopedic, calapodul este mai lat, urmand forma anatomica a talpii, pentru un confort sporit, intrarea piciorului fiind foarte buna. Talpile sunt usoare, flexibile si aderente. Pantofii sunt foarte caldurosi si confortabili. Marimi: 41-46. Pret 99 lei.

Pantofi de casa, imblaniti lana, barbatesti, Mjartan 824-C50

Pantofi de casa, ortopedici, pentru barbati Mjartan 824-C50

Pantofii de casa, ortopedici, marca Mjartan sunt disponibili la comanda online sau la comanda telefonica la 0771.303.472 sau 0728.778.361, de luni pana vineri intre orele 08:30-17:30. Plata se poate face ramburs, cu transfer bancar sau cu card online.

Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare, din depozit Bucuresti.

Puteti vizualiza toate modelele de pantofi, imblaniti si neimblaniti, aici: Pantofi de casa Mjartan.

Articol actualizat la 24.09.2021.

[Articol optimizat pentru mobil]